Bosnian English

O nama

Akcionarsko društvo Interšped Doboj je osnovano 1963. godine i u prethodnom periodu poslovalo je u sastavu OOUR Interšped Sarajevo. Od dana osnivanja pa do danas u različitim organizacijskim i statusnim oblicima uspešno obavlja djelatnosti logistike, međunarodne i unutrašnje špedicije i ukladištenja svih vrsta robe. Sjedište kompanije nalazi se u Doboju u neposrednoj blizini željezničke stanice Doboj. Kompanija poseduje 870 m² poslovnog prostora, 1100 m² zatvorenog skladišnog prostora i 3000 m² otvorenog skladišnog prostora. Skladišni kapacitet poseduje rampu za kamionski pretovar robe kao i rampu za željeznički pretovar robe. Ukupna dužina kamionske rampe koja posjeduje dva kamionska prilaza je 60 metara,a rampa namjenjena za željeznički pretovar robe dužine je 80 metara.

Zahvaljujući geografskom položaju Doboja, aktraktivnoj lokaciji i prilaza željezničkog kolosjeka zatvorenom skladištu, u mogućnosti smo da Vam pružimo brzo i efikasno uskladištenje i dopremanje svih vrsta robe na sve lokacije kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Interšped Doboj raspolaže sa velikim brojem usluga koje smo dugogodišnjim radom i stečenim iskustvom kreirali po zahtevu klijenata. Naš cilj je jednostavan, ponuditi klijentima kompletan set kvalitetnih usluga i logističkih rješenja na jednom mestu. Stalnom kontrolom kvaliteta usluga, svojim kapacitetima, informacionim sistemima i tehnologijom rada u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahtjeve naših klijenata.